Trenutno pregledavate Biorezonanca ili biorezonantna metoda

Biorezonanca ili biorezonantna metoda

Biorezonanca ili biorezonantna metoda je postupak kojim se nastoji ispraviti neravnoteža, te ponovno postići harmonija u organizmu.

Ljudsko tijelo izgrađeno je od milijuna stanica koje međusobno komuniciraju putem različitih frekvencija.

U zdravom tijelu, ova razmjena informacija između stanica je besprijekorna i odvija se neometano. 

Na taj način svaka stanica može ispuniti svoje funkcije. Međutim, kada negativni čimbenici (bakterije, virusi, toksini, zračenja i sl.) naruše tu komunikacijsku ravnotežu, nastupaju organske promjene i pripadajući simptomi koji se negativno odražavaju na kvalitetu svakodnevnog života.

Na koji način biorezonanca radi?

Biorezonanca ili biorezonantna metoda poseban je dijagnostički i terapijski postupak prikupljanja elektromagnetskih frekvencija iz tijela s ciljem transformacije ometajućih signala i njihovog ponovnog uvođenja u tijelo, no u obliku ozdravljujućih, terapeutskih signala.Biorezonanca ili biorezonantna metoda radi na principu otkrivanja područja frekvencije koja su u neravnoteži, iz bilo kojeg razloga, kako bi se na njih ciljano djelovalo te vratila vitalnost.

BICOM uređaj za biorezonancu

BICOM uređaj za biorezonancu prepoznaje, analizira i “ispravlja” neharmonijske signale te ih pretvara u terapijske, čime se ponovno postiže ravnoteža i potiče samoozdravljenje organizma.

Kako se pripremiti za tretman biorezonancom?

Tretman biorezonancom je neinvazivan, siguran i u potpunosti bezbolan. Za sam postupak nije potrebna posebna priprema.

Broj potrebnih seansi je otprilike 5 – 10, a trajanje postupka je obično 40 – 50 minuta.

Kome se biorezonanca preporučuje?

Biorezonanca se preporučuje u osoba s dugotrajnim bolestima i simptomima koje konvencionalna medicina nije uspjela riješiti, za brži oporavak nakon povreda ili operacija, ali i kao prvi izbor u rješavanju akutnih bolesti i stanja.

Biorezonantna metoda je u potpunosti bezbolna i bez ikakvih štetnih djelovanja!

U Poliklinici Holistera njegujemo holistički pristup zdravlju, osobu promatramo kao cjelinu te nastojimo pronaći uzrok zdravstvenog problema, umjesto da se fokusiramo na dugoročno ublažavanje simptoma.

Biorezonantnom terapijom nastojimo vam na potpuno prirodan način pomoći postići i održati optimalno zdravlje, vitalnost i potrebnu kvalitetu života.

Obratite nam se s povjerenjem i zajedno vratimo harmoniju u vaše tijelo!