ODRŽANJE VITALNOSTI I ANTIAGE TRETMANI

ANTIAGE

Proizvodi protiv starenja
Znanstvene studije su pokazale da SVF (autologne matične stanice) stimuliraju vlastitu dugoročnu sposobnost tijela za obnovu oštećene, naborane kože ili kože s izgubljenom elastičnošću bez izazivanja nuspojava. SVF matične stanice masnog tkiva aktiviraju stanice kože (fibroblaste i keratinocite) koje potiču regeneraciju kože i zacjeljivanje tretiranih područje. SVF matične stanice masnog tkiva pomažu umanjiti sve promjene koje se prirodno događaju s godinama. Omogućuje zadržavanje mladog izgleda puno dulje i izbjegavanje plastičnih operacija. Indikacije za korištenje stanica masnog tkiva u estetske svrhe su suha,dehidrirana koža, bez sjaja, koja je izgubila elastičnost,druga stanja po preporuci stručnjaka.

Ukoliko želite zaustaviti proces starenja ali ne svojim autolognim matičnim stanicama u istu svrhu može se koristiti plazma krvi iz pupkovine, mezenhimske matične stanice dobivene iz tkiva pupčane vrpce i uzgojene u cGMP uvjetima, rekombinantni ljudski hormon rasta, ekstrakt placente od ljudskog amniona pripremljen bez hidrolize proteina, bogat hormonima i faktori rasta kao što su humani korionski gonadotropin, alfa fetoprotein, razni citokini, npr.mikrovezikule egzosomi i druge biološki aktivne tvari koje mogu regenerirati vaše tijelo i zaustaviti procese starenja.

Egzosomi su strukture poput mjehurića, tzv. male izvanstanične mikrovezikule koje sadrže RNA, proteine i lipide i prenose ih iz jedne stanice u drugu jer mogu putovati tjelesnim tekućinama ili krvotokom. Njihova je biološka funkcija komunikacija između stanica. Egzosomi su ključni sastojci koji obnavljaju stanice, potiču ih na stvaranje hidratacije iznutra. Mogu se aplicirati i kratkoj i.v. infuziji, kao injekcija ili lokalno.