INTEGRATIVNA ONKOLOGIJA

ZA ONKOLOŠKE BOLESNIKE

Integrativna onkologija i holistički pristup liječenju onkoloških pacijenata u Poliklinici Holistera temelji se na postizanju ravnoteže zdravog organizma, poboljšavajući imunološki sustav i uklanjajući čimbenike koji blokiraju rad imunološkog sustava. Pomažemo vam da vratite svome tijelu izgubljeni sklad.
Time se vaše tijelo dovodi u optimalno stanje gdje će se učinkovitije moći boriti protiv tumorskih stanica. Ljekovite moći tijela pojačavamo intenzivnom detoksikacijom, hranjivim tvarima i opskrbom elemenata u tragovima koji potiču normalnu staničnu regeneraciju.

Protokoli koje provodimo temelje se na iskustvu, holističkom i komplementarnom medicinom u kombinaciji s pojedinačno prilagođenim komponentama iz moderne onkologije.

Ono što ovaj pristup čini posebnim jest to što liječimo cijelog pacijenta, a ne samo bolest.

Rezultat ovog integrativnog pristupa je prilagođeni protokol liječenja za vaše jedinstvene fizičke, biološke i osobne potrebe. Naš holistički pristup razmatra sve što utječe na vaše zdravlje, uključujući vašu prehranu, način života i način razmišljanja.

Pomoću integrativne medicine dobivate znanstveno podržane terapije koje je vaš liječnik odabrao za liječenje vašeg stanja. Naši pacijenti imaju pravo na cjelovite i detaljne informacije u svakom trenutku, kao i na brižnu podršku.
Nemamo pravo naštetiti pacijentu – bilo kroz terapiju bilo kroz izgovor da namjeravani učinak ima nepoželjne nuspojave.

Naša terapija protiv raka je nježna, sigurna, netoksična i prilagođena vašim potrebama za najboljom mogućom kvalitetom života te poboljšava stanje cjelokupnog organizma i olakšava vam borbu protiv bolesti.
Na taj način pomažemo oboljelom organizmu da poboljša zdravlje pomoću našeg naturopatskog, holističkog, složenog programa.

Tretmani i terapije koje nudimo:

• Autohemotransfuzija ozona
• Onkotermija
• Savjetovanje oko prehrane za oboljele od karcinoma (Budwig prehrana, keto i sl.)
• Netoksični antikancerogeni lijekovi, poput visokih doza vitamina C, kurkumina
• Hiperbarična terapija kisikom (barokomora)
• Stimulacija imunološkog sustava
• Prilagođeni detoksifikacijski programi
• Čišćenje debelog crijeva (hidrokolon terapija, kava klizme)
• Akupunktura