Trenutno pregledavate 5 dobrobiti hidroterapije

5 dobrobiti hidroterapije

Hidroterapija, nova dimenzija relaksacije, od sada je dostupna i u Poliklinici Holistera!

Hidroterapija je revolucionarna tehnika koja koristi snagu vode kako bi opustila vaše tijelo, umanjila stres te potaknula osjećaj svježine.

Riječ je o AQUALINE sustavu suhe masaže pod pritiskom vode, odnosno vodenih mlaznica, što ga čini idealnim i praktičnim rješenjem za sve gustog rasporeda i ubrzanog tempa života.

AQUALINE masažni sustav koristi inovativnu tehnologiju za maksimalnu učinkovitost tretmana, a svaki tretman prilagođen je vašim željama i potrebama.

Dobrobiti hidroterapije

Premda ih ima mnogo. U nastavku navodimo pet najistaknutijih dobrobiti hidroterapije.

1. trenutni osjećaj svježine i revitalizacije

Dovoljno je da samo jednom isprobate hidroterapiju i uvjerite se u njezine blagotvorne učinke na vaše tijelo i um. Osjetit ćete trenutan osjećaj osvježenja, kao da ste upravo započeli novi dan s obnovljenom snagom.

2. smanjenje stresa

Vodite stresan i ubrzan tempo života, preopterećeni ste obavezama? Hidroterapija učinkovito pomaže smanjiti razinu stresa, pomaže razbistriti misli te potiče osjećaj smirenosti.

3. poboljšanje cirkulacije

Hidroterapija potiče cirkulaciju krvi.

4. smanjenje napetosti mišića

Hidroterapija koristi snagu vode kako bi vam pružila trenutačnu relaksaciju tijela i uma.

5. povećanje energije

Hidroterapija je revitalizirajuće iskustvo koje će vas osvježiti i napuniti energijom.

Kako izgleda tretman hidroterapije u Poliklinici Holistera?

Hidroterapija s ponosom nosi naziv „lunch break“ tretman, budući da je istu moguće učiniti u pauzi od posla! Dovoljno je da izdvojite samo 15 minuta svoga vremena i u udobnosti svoje odjeće uronite u oazu mira i opuštanja te neometano uživate u čarima koje pruža hidroterapija.

Hidroterapija je pogodna za sve, te nema kontraindikacija.

BRZO, JEDNOSTAVNO, OSVJEŽAVAJUĆE!

Rezervirajte svoj termin već danas! Vaše tijelo će vam biti zahvalno, a vi ćete se osjećati osvježeno i spremno za sve izazove koji vas čekaju.