O NAMA

O nama

Holistički pristup liječenju pacijenata u Poliklinici Holistera temelji se na postizanju ravnoteže zdravog organizma, poboljšavajući imunološki sustav i uklanjajući čimbenike koji blokiraju rad imunološkog sustava.
Pomažemo vam da vratite svome tijelu izgubljeni sklad. Time se vaše tijelo dovodi u optimalno stanje gdje će se učinkovitije moći boriti protiv bolesti ga muči. Ljekovitu sposobnost vašeg tijela pojačavamo intenzivnom detoksikacijom, hranjivim tvarima i opskrbom elemenata u tragovima koji potiču normalnu staničnu regeneraciju.
Protokoli koje provodimo temelje se na iskustvu holističke i komplementarne medicine u kombinaciji s individualno prilagođenim programima.
Ono što ovaj pristup čini posebnim jest to što liječimo cijelog pacijenta, a ne samo bolest. 
Rezultat ovog integrativnog pristupa je prilagođeni protokol liječenja za vaše jedinstvene fizičke, biološke i osobne potrebe. Naš holistički pristup razmatra sve što utječe na vaše zdravlje, uključujući vašu prehranu, način života i način razmišljanja.
Pomoću integrativne medicine dobivate znanstveno podržane terapije koje je vaš liječnik odabrao za liječenje vašeg stanja. Naši pacijenti imaju pravo na cjelovite i detaljne informacije u svakom trenutku, kao i na brižnu podršku.
PRIMUM NIL NOCERE (lat. prvo, ne štetiti)- uče nas na Medicinskom fakultetu- nijedan liječnik ne smije štetiti pacijentu – bilo kroz terapiju bilo kroz opravdanje da namjeravani učinak ima nepoželjne nuspojave. Zbog toga je naša terapija nježna, sigurna, netoksična, prilagođena vašim potrebama za najboljom mogućom kvalitetom života te takva da poboljšava stanje cjelokupnog organizma i vama olakšava borbu protiv bolesti.

Podržavamo oboljeli organizam u njegovim nastojanjima da se izliječi pomoću našeg naturopatskog, holistički složenog programa.

Tretmani i terapije koje nudimo:

  • Prilagođeni detoksifikacijski programi
  • Stimulacija imunološkog sustava
  • Netoksični antikancerogeni lijekovi, poput visokih doza vitamina C, i.v. kurkumina
  • Čišćenje debelog crijeva (hidrokolon terapija, kava klizme)
  • Terapija ozonom
  • Potporna onkološka terapija- duboka regionalna hipertermija
  • Akupunktura, stručno savjetovanje u Ambulanti za bol
  • Savjetovanje oko prehrane za oboljele od raka (Budwig prehrana, keto, dodaci prehrani, probiotici i sl.) ili od drugih kroničnih bolesti ili tegoba