holistera

Poliklinika Holistera

Centar za integrativnu medicinu

O nama

Holistički pristup liječenju pacijenata u Poliklinici Holistera temelji se na postizanju ravnoteže zdravog organizma, poboljšavajući imunološki sustav i uklanjajući čimbenike koji blokiraju rad imunološkog sustava.
Pomažemo vam da vratite svome tijelu izgubljeni sklad. Time se vaše tijelo dovodi u optimalno stanje gdje će se učinkovitije moći boriti protiv bolesti koja ga muči. Ljekovitu sposobnost vašeg tijela pojačavamo intenzivnom detoksikacijom, hranjivim tvarima i opskrbom elemenata u tragovima koji potiču normalnu staničnu regeneraciju.
Protokoli koje provodimo temelje se na iskustvu holističke i komplementarne medicine u kombinaciji s individualno prilagođenim programima.
Ono što ovaj pristup čini posebnim jest to što liječimo cijelog pacijenta, a ne samo bolest.
Rezultat ovog integrativnog pristupa je prilagođeni protokol liječenja za vaše jedinstvene fizičke, biološke i osobne potrebe. Naš holistički pristup razmatra sve što utječe na vaše zdravlje, uključujući vašu prehranu, način života i način razmišljanja.
Pomoću integrativne medicine dobivate znanstveno podržane terapije koje je vaš liječnik odabrao za liječenje vašeg stanja. Naši pacijenti imaju pravo na cjelovite i detaljne informacije u svakom trenutku, kao i na brižnu podršku.
PRIMUM NIL NOCERE (lat. prvo, ne štetiti)- uče nas na Medicinskom fakultetu- nijedan liječnik ne smije štetiti pacijentu – bilo kroz terapiju bilo kroz opravdanje da namjeravani učinak ima nepoželjne nuspojave. Zbog toga je naša terapija nježna, sigurna, netoksična, prilagođena vašim potrebama za najboljom mogućom kvalitetom života te takva da poboljšava stanje cjelokupnog organizma i vama olakšava borbu protiv bolesti.

Podržavamo oboljeli organizam u njegovim nastojanjima da se izliječi pomoću našeg naturopatskog, holistički složenog programa.

Naručite se na pregled, porazgovarajte sa specijalistom o vašim smetnjama i učinite nešto dobro za svoje zdravlje. 

Prošećite našom Poliklinikom 

holistera

NAŠE USLUGE

holistera

ISKUSTVA PACIJENATA

Gordana B. F.
Gordana B. F.
Read More
"Kao supruga onkološkog bolesnika uložila sam puno vremena i truda tražeći razne načine da mu pomognemo- osim klasične kirurgije i ostalih metoda liječenja u bolničkim uvjetima. Iako kao zdravstvena djelatnica imam veliko povjerenje u zapadnu medicinu, jasno mi je da postoji vrlo širok prostor za nadopunu tih metoda. Čovjek je prije svega cjelovito biće i u liječenju, cijeljenju, potrebno mu je više - tjelesno, emocionalno, energetski, duhovno i humanistički. Sve to na jednome mjestu dobili smo u Poliklinici Holistera, u kojoj sam jasno osjećala da se moga supruga vidi i čuje kao biće u cjelini te se na taj način pristupa pomoći i podršci za njegovo cjelokupno zdravlje. Pri svakom dolasku dočekala nas je otvorenost i izuzetna ljubaznost svog osoblja, a osobito nam je značila stalna emocionalna i fizička dostupnost docentice Hrelec Patrlj koja dosljedno pokazuje da je prije svega čovjek i liječnik kojem je istinski stalo."
Martina R., 48 god.
Martina R., 48 god.
Read More
Dr. Hrelec Patrlj pokazala je put svjetlosti i nade. Dajući mi „alate“ rekla je: „Ja se za Vas ne brinem. Vi ćete se sami liječiti.“. Za mene, bio je to vjetar u leđa- prevažan trenutak. Obavili smo 10 terapija visokim dozama C vitamina te isto toliko terapija ozonom. Izuzetno brižan tim, omogućio mi je da, u ugodnom ambijentu Poliklinke Holistera, sve protekne ugodno. Pored podizanja imuniteta, bio je to i svojevrstan bijeg od svakodnevnice, prilika za odmor. Ne oklijevaj, ne čekaj da bolest pokuca i na Tvoja vrata. Ukoliko se već sada boriš, pred Tobom je prilika. Brini o sebi, pokreni se jer ulaganje u zdravlje najbolja je investicija. Hvala timu Holistere!
Ljiljana B., 58 god.
Ljiljana B., 58 god.
Read More
"Svaka vrsta pohvale vezana uz Polikliniku i osoblje u istoj, maksimalno ljubazno, susretljivo i profesionalno! Svaka čast i neka tako nastave! Božji blagoslov!"
Ljiljana B., 58 god.
Ljiljana B., 58 god.
Read More
"Svaka vrsta pohvale vezana uz Polikliniku i osoblje u istoj, maksimalno ljubazno, susretljivo i profesionalno! Svaka čast i neka tako nastave! Božji blagoslov!"
Ines D.
Ines D.
Read More
"Ljubaznost, strpljivost i stručnost doktorice i sestara u Poliklinici je na toliko visokom nivou da je teško vratiti se liječničkom sustavu iz naše svakodnevice. Majka je onkološki pacijent koja nije uspjela završiti proces kemoterapije radi pojave trombocitopenije odnosno radi manjka trombocita koji su u jednom trenutku pali na svega 4 , dok je minimum 158. Sedam mjeseci nakon završetka kemoterapije koštana srž se još uvijek nije oporavila te su, iako su se nešto popravili, trombociti svejedno kretali na razini od oko 65. Nakon slučajnog pretraživanja interneta naišli smo na informacije o Onkološkom tretmanu u Poliklinici Holistera (ozon, visoka doza vitaminom C + hipertermija) te se odlučili probati. To je bio jedan od najboljih poteza u zadnjih godinu dana. Osim što su se trombociti stabilizirali na preko 115, majka prvi puta ima nivo hemoglobina iznad minumuma te skoro pa savršene eritrocite - dakle sveukupna krvna slika je više nego iznad svih očekivanja. Dodatan plus u svemu tome što je majka vratila snagu i prvi puta nakon dugo vremena je skoro ko ona "stara" koja sama kuha i čak vježba brzo hodajući. Majka do nedavno nije mogla dvije stepenice proći i popeti se na prvi kat kuće,a danas vježba tako da ide 4 puta gore dolje (odnosno prođe svih 12 stepenica nekoliko puta). Osim usmene predaje odlučili smo i ovako prenijeti naše zadovoljstvo i svaku preporuku. Mi ćemo svakako nastaviti s tretmanima!"
Suzana B., 50 god.
Suzana B., 50 god.
Read More
"Od prvog susreta sa osobljem Poliklinike Holistera osjećala sam se kao da sam došla na pravo mjesto. Svi su vrlo ljubazni, uključeni i posvećeni pacijentu. Vlada vrlo ugodna i podržavajuća atmosfera- kako među osobljem tako i prema pacijentima. Tih sat vremena u poliklinici činilo mi je bitnu razliku u danu; izlazila sam uvijek utješena, raspoložena, zahvalna i sigurna da će sve biti u redu, jer imam ljude koji imaju načine, znanje i puno ljubavi da mi pomognu. Hvala Bogu da Vas imam!"
Iva P., 43 god.
Iva P., 43 god.
Read More
"Dogovorila sam savjetovanje u Poliklinici Holistera sa doktoricom Mašom Hrelec Patrlj zbog bolnih koštanih metastaza po kralježnici, rebrima, zdjelici, sakrumu, crijevnoj i pubičnoj kosti i potkoljenici koje su mi osim jakih bolova, ograničavale kretanje. Na savjetovanju sam dobila puno korisnih i stručnih savjeta o terapijama, prehrani i dodacima prehrani. Tijekom savjetovanja kao i kasnije tijekom terapija najviše me se dojmila stručnost, otvorenost, iskrenost i spremnost na pomoć doktorice Maše, kako u Poliklinici, tako i telefonom ili e-mailom, strpljivim odgovaranjem na pitanja, literaturom, toplom riječi. Pristup pacijentu koji nisam imala prilike iskusiti u posljednje tri i pol godine liječenja. Dogovorila sam 10 terapija ozonom, visokim dozama vitamina C (10g) i hipertermiju tri puta tjedno. A zatim još 10 terapija visokim dozama vitamina C (50g) i hipertermiju jednom tjedno. Iako sam se nakon svake terapije osjećala bolje, nakon 15 terapija bila sam zapanjena rezultatima, nisam više osjećala bolove i mogla sam se normalno kretati. Nastavljam dalje sa visokim dozama vitamina C (50g), dva puta tjedno, a da sve protekne kako treba i da vam ništa tijekom terapije ne nedostaje tu su uvijek ljubazne sestre Daria i Irena. Toplo preporučam Polikliniku Holistera svakome tko želi učiniti nešto više za svoje zdravlje."
Renata Rupčić
Renata Rupčić
Read More
"Moja je majka koristila terapije oksigenizacije organizma i visoke doze C vitamina, sveukupno po 10 jednih i 10 drugih. Budući da je majka onkološki pacijent bez upute za onkološko liječenje, nakon operacije crijeva, odlučili smo se za ovu učinkovitu metodu kojom je samo 4 mjeseca nakon operacije u dobrom fizičkom stanju, s puno više snage i energije. Moram napomenuti, da je inače mentalno zdrava i u dobroj formi, ali je fizički bila jako usporena i gotovo bez snage za ikakav rad, usporenog hoda i kratkih relacija hodanja. Od tretmana je prošlo oko dva tjedna i sada se vidi reakcija tijela. Uspravan i energičan hod, uspravno držanje, puno bolji apetit. Rad u vrtu, kuhanje, potpuna briga o sebi i svom zdravlju, čitanje i ostale aktivnosti koje su u skladu s godinama. Naime, riječ je o osamdesetčetverogodišnjakinji, koja sigurno ne bi bila ovako pokretna i vitalna bez ove terapije. Isprva, tijekom terapije, nije osjećala veliko poboljšanje, ali objektivno bilo je vidljivo već i nakon prvih nekoliko tretmana. Budući da sam i sama iskušala 3 terapije oksigenizacije, mogu potvrditi da se i sama osjećam puno bolje i vitalnije. I da ovu terapiju i neke druge iz palete proizvoda Poliklinike namjeravam koristiti u budućnosti te toplo preporučam i mladima koji su u velikom stresu, onima srednjih godina kao i starijim osobama (bez obzira na to jesu li bolesni). Mislim osobno, bez medicinskog znanja, da je ova terapija u mogućnosti jako puno pogodovati zdravlju, a neke tegobe čak potpuno ukloniti. Korisno i ugodno iskustvo uz stručno medicinsko vođenje dr. Maše Hrelec Patrlj, koja je propisala i dodatnu terapiju te stručnu, savjesnu i ugodnu sestru Irenu. Nadam se da će sve više ljudi i pacijenata prepoznati ovaj holistički način liječenja, a ja ga preporučam svima u svojoj okolini."
Zoran S., 62 god.
Zoran S., 62 god.
Read More
"Na samom početku upućujem samo riječi pohvale, bez ijedne primjedbe, timu Poliklinike Holistera. Doći ćete u jedan izuzetno ugodan, opuštajući proctor, gdje ćete u razgovoru s doktoricom dobiti iscrpne, detaljne upute o načinu života i prehrane, a to vam otvara jedan novi pristup bolesti. Moja početna terapija je bila sastavljena od 10 tretmana autohemotransfuzija ozona i visokih doza C vitamina- već nakon par tretmana osjećao sam se fizički puno snažniji iako sam došao par dana nakon primljene kemoterapije. Moje iskrene preporuke svima koji žele pomoći svom ozdravljenju i boljem fizičkom i psihičkom stanju."
Zoran Č., 59 god.
Zoran Č., 59 god.
Read More
"Od samog početka liječničkog pregleda do kraja terapije odličan individualni pristup pacijentu. Već nakon treće terapije (ozon, vitamin C) osjeća se poboljšanje, a nakon zadnje terapije se osjeća puno više energije u cijelom tijelu. Poboljšanje općeg stanja organizma je odlično. Dr Maša Hrelec Patrlj je izvrsna liječnica, ustrajno, strpljivo i stručno je odgovarala na sva naša pitanja, kojih je bilo jako puno. Sestra Irena je veoma profesionalno i strpljivo odradila svoj dio posla. Od srca zahvaljujemo dr Maši i sestri Ireni na profesionalnom, a u isto vrijeme i veoma toplom pristupu."
Vida Pust Škrgulja, 67 god.
Vida Pust Škrgulja, 67 god.
Read More
"U Polikliniku Holistera došla sam na osobnu preporuku jednog od liječnika koji, uz moje maksimalno povjerenje, prate moje zdravstveno stanje kroz proteklu godinu dana, od postavljanja dijagnoze koja me, gotovo „preko noći“, svrstala u kategoriju onkoloških bolesnika… Nakon drugog zahvata uklanjanja zloćudnog tumora radiokirurškom metodom, započela sam seriju terapija koja obuhvaća 10 velikih autohemotransfuzija (MAH) u kombinaciji s velikim dozama vitamina C koje sam primala intravenski, neposredno nakon doze vlastite krvi, obogaćene ozonom. Već prvi telefonski kontakt s ljubaznom medicinskom sestrom Irenom Kaurinović ostavio je iznimno dobar dojam, a posjet Poliklinici Holistera i razgovor s liječnicom, dr. Mašom Hrelec Patrlj u potpunosti je ispunio i nadopunio moja očekivanja. Povjerenje je raslo uz svaki novi susret, a s njim se povećavao i dojam osjetnog poboljšanja ukupnog zdravstvenog stanja već nakon prve dvije terapije. Teško je sažeti sva dobra iskustva s Poliklinikom Holistera u nekoliko riječi preporuke, no, pokušat ću navesti osnovne činjenice: razmjerno malen, ne raskošno, ali suvremeno, lijepo i funkcionalno opremljen prostor u kojem se osjećam više nego ugodno; integrativni pristup koji uvažava i povezuje suvremenu medicinsku znanost, prirodu i čovjeka; humanost, ljubaznost, pristupačnost, otvorenost, obazrivost i velika stručnost osoblja; terapija u ugođaju koji gotovo podsjeća na wellness studio; maksimalna susretljivost u prilagodbi željama i mogućnostima pacijenta; brzo vidljivi rezultati koji ulijevaju povjerenje; praćenje stanja pacijenata i poslije završenog tretmana. Iznimno mi je drago što sam imala priliku iskusiti ovaj, u svijetu razvijen tek prije par desetljeća, a kod nas još potpuno novi oblik imunoterapije upravo u Poliklinici Holistera. Nadam se da će sve kvalitete Poliklinike Holistera i terapija iz njihovog programa uskoro prepoznati i HZZO te barem djelomičnim sufinanciranjem učiniti ozonoterapiju pristupačnijom što većem broju hrvatskih pacijenata."
Stjepan Lukačić, 47 god.
Stjepan Lukačić, 47 god.
Read More
“Kao pacijent Poliklinike Holistera mogu samo izraziti riječi pohvale za trud i odnos koji osoblje ulaže u svoje pacijente kako bi se osjećali dobro, sigurno i zbrinuto. Kao rijetko gdje do sada u ovoj poliklinici su također i aktivni slušaoci pa bez ikakvog ustručavanja možete pitati što god vas muči. Vrlo ugodna atmosfera prostora, osjećaj topline i povjerenja! Preporučam odlazak i neku od terapija kada ste zdravi. Možda vam razgovor sa doktoricom Mašom pokaže da za svoje tijelo i sebe možete učiniti više!”
Antonio Pejak, 43 god.
Antonio Pejak, 43 god.
Read More
"Prvi susret s prostorom i osobljem Poliklinike Holistera je bio iznenađujuće ugodan i profesionalan. Prostor poliklinike je ono što se prvo primijeti po dolasku, a on je ugodan i umirujući. Prvi razgovor sa dr. Mašom bio je također jako ugodan, temeljit i dugotrajan. Tijekom razgovora sam dobio dosta korisnih savjeta o tretmanima koje ću proći u poliklinici, kao i o novim pristupima bolesti, odnosno, promjeni u prehrani kako bi se sveobuhvatno pristupilo ublažavanju tegoba i izlječenju bolesti. Budući da je prostor umirujući te da je osoblje uvijek na usluzi i djeluje umirujuće na pacijente, tako i tretmani ozonom i vitaminom C prolaze bez boli i u ugodnom društvu. Ti tretmani su mi bili prije susreta sa poliklinikom Holistera nepoznanica, no nakon svakog tretmana sam se osjećao bolje i s više energije. Na tretmane ozonom i vitaminom C sam krenuo ubrzo nakon izvedenog operativnog zahvata i siguran sam da su uvelike pospješili i ubrzali moj postoperativni oporavak. Svakako preporučam odlazak u Polikliniku Holistera i prvi razgovor s doktoricom Mašom Hrelec Patrlj."
Lorena K.M. , 40 god.
Lorena K.M. , 40 god.
Read More
"Dr. Maša Hrelec Patrlj mi je stručno prezentirala holistički pristup liječenju te me detaljno informirala i savjetovala o onome što bih trebala promijeniti, kako poboljšati svoje zdravlje i ojačati imunološki sustav. Svi mi svakodnevno živimo ubrzanim tempom, a da nismo niti svjesni kako takav način života utječe negativno na naš organizam odnosno zdravlje. Doktorica je otvorena za pitanja, pozitivna i u razgovoru s njom čovjek shvati da i sam može puno toga učiniti za svoje zdravlje. Medicinska sestra Irena svojom toplinom, otvorenošću pruža pacijentu potporu u teškim trenucima u kojima se nađe te stručno obavlja svoj posao. Za njen pristup pacijentima mogu samo dati riječi pohvale! Toplo preporučujem Polikliniku Holistera."
Previous
Next
holistera

GALERIJA

holistera
holistera

NASTAVNA BAZA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO, SVEUČILIŠTA JOSIP JURAJ STROSSSMAYER U OSIJEKU

jj_strosmajer_Osijek
holistera

PARTNERI

parazelzus_med_centar
Ljekarni_Rizk
salzer-logo
medical_intertrade
Proimmun
poliklinika_helena
Burg_Apotheke
RadioChirurgia_zg
froceth
holistera

GDJE SMO

Adresa

Kontakt

Radno vrijeme